Walden-pond

Welkom op de vernieuwde website van erikdenoorman

 

 

 

 

Wie de oude en vertrouwde website van www.erikdenoorman.com aanklikt komt nu in een andere omgeving terecht dan die hij of zij gewend was. De oude website is geheel ter ziele dankzij hackers die daar genoegen in hadden. En daar de website al verouderd was konden ze er stevig in huishouden. Wat vooral jammer is dat de enorme hoeveelheid data en foto's vooralsnog niet terug te krijgen zijn. De website was een vertrouwde vraagbaak geworden voor vele bezoekers en bevatte veel nuttige informatie. Waar ik ook kwam, er was altijd wel iemand die er minstens een keer gekeken had. En dat is waarom ik het deed en nog steeds doe natuurlijk. Een laagdrempelige no nonsense website van en door een mede vliegvisser/binder.

Een geluk is dat ik van verreweg de meeste teksten een backup heb in microsoft word en dat vrijwel alle foto's bewaard zijn gebleven. Honderden teksten, duizenden foto's. Een enorm karwei om die weer allemaal terug te zetten op de nieuwe website. Ik stel daarom voor dat de bezoekers mij een mail sturen met welke zaken ze het meeste missen of waar de meeste behoefte in is. Zo kan ik voorkomen dat minder interessante stukjes geplaatst gaan worden. Bovendien kan ik bij het terugplaatsen er een update van maken als dat nodig is. Een versie 2.0 dus als het ware.

De site heeft nog geen volmaakte lay-out. maar daar wordt achter de schermen aan gewerkt door Peter. Zonder hem had ik niet zo snel weer in de lucht geweest. Zo handig en digitaal vaardig ben ik nou ook weer niet. Dus een bedankje aan Peter is hierbij zeker op zijn plaats.

Het is de bedoeling om de site verder weer te vullen met veel actuele wetenswaardigheden over onze hobby, reportages, nieuwtjes, bindpatronen en natuurlijk Noorwegen info. Ook in deze nieuwe versie is plaats voor jou verlag of andere input. Je kunt me bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

erikdenoorman