Walden-pond

Niet veel dingen in de huidige vliegviswereld zijn gratis. Uiteraard hoeft dat ook niet altijd. Maar waar het kan moet je het doen. Zo dachten en denken ze er bij Traditional hengelsport in Utrecht over. Daarom voor het zoveelste jaar wordt er weer de geheel gratis les gegeven in het werken met diverse typen en technieken die komen kijken bij het tweehandige werpen. Iets om, als je dit ambieert met twee handen aan te pakken! In plaats van een certificaat om aan de muur te hangen kun je straks beter een mooie foto van een prachtige vangst laten pronken.

 

Oftewel: DE SPEY CASTING FRIENDS GAAN WEER BEGINNEN…

 

 

Zo omschrijft Ton het zelf: Tijdens deze dubbelhandige vliegwerplessen bereiden wij je voor op de zalm- of steelheadtrip die je waar dan ook gaat maken of misschien blijf je wel in eigen land op bijvoorbeeld roofblei of zeebaars.      

Wij pretenderen niets, behalve dat je het dubbelhandig werpen van praktijkvissers leert en daar als visser veel nut van kan hebben aan de rivier.

Wil je kennismaken met deze fascinerende tak van onze prachtige hobby, dan ben je van harte welkom.

 

 

 

 

Ben je een nieuwe deelnemer, dan s.v.p. vooraf aanmelden bij Traditional Hengelsport Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en vergeet bij deelname geen waadkleding mee te nemen.    

Voor meer info kan je bellen met 0302433696 of kijken op Facebook https://www.facebook.com/SpeyCastingFriends/?ref=profile_intro_card  of https://www.traditional.nl/vliegvissen/spey-casting-friends.aspx

 

Kortom, bedenk je niet al te lang en laat je de kneepjes van deze mooie werptechniek aanleren door no-nonsense ervaringsdeskundigen mensen die dus precies weten waar ze het over hebben. Behalve werpen kunnen ze ook fantastisch vissen. Van harte aanbevolen.

 

erikdenoorman